PVC Prozori

Beozan proizvodi veliki izbor PVC prozora, od najpovoljnijih modela do najekskluzivnijih i najskupljih modela od šestokomornih profila sa tri dihtovanja gume i dezena sa teksturom drveta. Karakteristika svih pvc prozora je izuzetno dobro dihtovanje, postojanost, lako održavanje i lep izgled. Sa pvc prozorima se mogu poručiti niska emisiona stakla punjena argonom, troslojna stakla kao i stopsol stakla u boji. Čak i najpovoljniji modeli imaju veliku moć dihtovanja što je njihova najveća prednost. U prilogu možete videti samo neke od modela koje smo mi proizveli.

REHAU-PETOKOMORNI

Petokomorni profil koji se proizvodi u nemačkoj, u kombinaciji sa nemačkim okovom „sieegenia“ Ovaj profil poseduje sertifikat nemačkog Rozenhajm instituta.

REHAU-SYNEGO

Pvc profil izuzetnog kvaliteta koji se izdvaja od ostalih profila zbog sledećih karakteristika: Tri dihtung gume, deblji zidovi profila, dubina profila 80mm, sedam komora, mogućnost troslojnog stakla garancija 10 godina od nemačkog proizvođača.

Serija profila HAMMER PLAST, proizvod proizveden po licenci firme HAMMER.

Serija profila HAMMER PLAST, proizvod proizveden po licenci firme HAMMER.

U proizvodnji profila Hammer Plast primenjuje najkvalitetnije sirovine, materijale, tehnologije i opremu koji doprinose visokom kvalitetu proizvoda, otpornih na ekstremne klimatske uslove.

Call Now Button0652173739