PVC STOLARIJA

Pvc Vrata

Beozan proizvodi veliki izbor PVC ulaznih vrata, od najpovoljnijih modela (petokomorni model po ceni već od 350e) do najekskluzivnijih i najskupljih modela od šestokomornih profila sa tri dihtovanja gume i dezena sa teksturom drveta. Karakteristika svih pvc vrata je izuzetno dobro dihtovanje, postojanost, lako održavanje i lep izgled. Pvc vrata sa velikim izborom ukrasnih panela su ukras svake stambene kuće. Čak i najpovoljniji modeli zabravljuju na pet tački potiskom ručice na gore, što pruža izuzetnu sigurnost i moć dihtovanja što je njihova najveća prednost. U prilogu možete videti samo neke od modela koje smo mi proizveli.

PVC Prozori

Beozan proizvodi veliki izbor PVC prozora, od najpovoljnijih modela do najekskluzivnijih i najskupljih modela od šestokomornih profila sa tri dihtovanja gume i dezena sa teksturom drveta. Karakteristika svih pvc prozora je izuzetno dobro dihtovanje, postojanost, lako održavanje i lep izgled. Sa pvc prozorima se mogu poručiti njska emisiona stakla punjena argonom, troslojna stakla kao i stopsol stakla u boji. Čak i najpovoljniji modeli imaju veliku moć dihtovanja što je njihova najveća prednost. U prilogu možete videti samo neke od modela koje smo mi proizveli.

REHAU-PETOKOMORNI-ECOSOL

Petokomorni profil koji se proizvodi u nemačkoj, u kombinaciji sa nemačkim okovom „sieegenia“ Ovaj profil poseduje sertifikat nemačkog Rozenhajm instituta.

REHAU-SYNEGO

Pvc profil izuzetnog kvaliteta koji se izdvaja od ostalih profila zbog sledećih karakteristika: Tri dihtung gume, deblji zidovi profila, dubina profila 80mm, sedam komora, mogućnost troslojnog stakla garancija 10 godina od nemačkog proizvođača.

Serija profila HAMMER PLAST, proizvod proizveden po licenci firme HAMMER.

U proizvodnji profila Hammer Plast primenjuje najkvalitetnije sirovine, materijale, tehnologije i opremu koji doprinose visokom kvalitetu proizvoda, otpornih na ekstremne klimatske uslove.

Call Now Button0652173739